Skip to main content
Wij zijn

Hof van Ems

lees ons verhaal
Gastvrij, smaakvol en eerlijk

Dat is boerderijwinkel Hof van Ems

In de schappen van Hof van Ems vind je pure producten, zó van het land. Eten met een eerlijk verhaal.

‘Eerlijk’ betekent voor ons ‘natuurlijk’, zonder fratsen. En met harmonie tussen mens, dier én de natuur.

We hebben dan ook een hele eigen kijk op kwaliteit, smaak en hoe we met onze dieren omgaan. Dat doen we met gezond (boeren)verstand en opgestroopte mouwen.

De harmonie proef je terug in onze eigen zuivelproducten, Puur Vechtdal. Maar ook in de streekproducten de je in onze boerderijwinkel vindt. Allemaal met visie gemaakt, door agrarische ondernemers zoals wij.

Kopen bij de boer was nog nooit zo (h)eerlijk. Kom langs! En proef zelf de (h)eerlijke smaak van het land.

Eigenzinnig(e)

Boeren Froukje en Chris

Allebei werden we groot op het land. Met onze voeten in de aarde en ons hart bij de koeien, maken we al 20 jaar zuivel van Puur Vechtdal.

Chris is de man van het land, met een eigen visie op een vruchtbare bodem. Op diezelfde bodem in Ommen werd hij geboren en getogen. Inmiddels wonen we hier met vier kinderen.

Bij Froukje zit de zuivel in het bloed. Haar liefde voor koeien ontstond op het melkveebedrijf in Friesland. Daar hielp ze als meisje haar moeder en grootmoeder al bij het maken van melk en yoghurt.

Voor de beste smaak van Puur Vechtdal, experimenteerde ze eindeloos, met onze vier kinderen als (kritisch) publiek. Tot dat ene moment. “Toen ze hun bakje voor een tweede keer naar het midden van de tafel schoven, wist ik het: ‘Dit is ‘m’.”

Op 24 februari opent onze boerderijwinkel Hof van Ems. Met natuurlijk zuivelproducten van Puur Vechtdal. Maar ook met verse groenten en fruit, kaas en ander lekkers dat je kunt kopen bij de boer. Al het pure van het land, vind je bij ons in de schappen.

Kom langs, we vertellen je er graag alles over! – Froukje & Chris

Froukje en Chris in een weiland met koeien Hof van Ems
Froukje Hof van Ems, boerderijwinkel Ommen
Ons avontuur

Staat op het punt van beginnen

Op 24 februari openen we onze boerderijwinkel Hof van Ems. Het is de eerste stap van ons (h)eerlijke avontuur.

Want we gaan verder. Stap voor stap. De komende jaren breiden we Hof van Ems uit van winkel... naar een ontmoetingsplek. Een plek waar alles groeit en bloeit. Waar je groenten en fruit van het seizoen ziet groeien. En waar je tussen de koeien, met je voeten in het gras, gewoon een lekkere kop boerenkoffie drinkt.

Volg ons avontuur

Donderdag 13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 09:00 tot 13:00 uur