Skip to main content
Het recept

Zo maak je het

Ingrediënten (vanaf 1 pers.)

 

  • Verse aardbeien, in kleine stukjes gesneden
  • Verse bosbessen
  • Puur Vechtdal standyoghurt (evt hangop van maken)
  • Huisgemaakte granola
feestelijke yoghurt parfait met huisgemaakte granola van Hof van Ems 2
1

Bedek de bodem van de glazen met aardbeien.
2

Bedek vervolgens met een paar eetlepels yoghurt.
3

Vervolgens een laag met bosbessen.
4

Voeg een laagje van onze huisgemaakte granola toe.
5

Herhaal dit met nog een keer met een laag aardbeien, yoghurt en bosbessen.
6

Genieten!

Froukje Kingma

Eigenares van Hof van Ems

Donderdag 13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 09:00 tot 13:00 uur